Matu
  • euro_munten.jpg

Pensionopvang

Kleine hond

€ 16,00 per dag

Middelgrote hond

€ 17,00 per dag

Grote hond

Toeslag voor overnachting tijdens Oud en Nieuw

€ 17,50 per dag

€ 15,00 

Kat

€ 8,50 per dag                                      

.

 

 

De brengdag wordt als eerste dag gerekend. Op doordeweekse dagen wordt de haaldag niet in rekening gebracht als je jouw hond(en) of kat(ten) tussen 11.00 en 12.00 uur ophaalt. Je betaalt voor de gereserveerde periode. Dus ook als je jouw hond(-en) of kat(ten) eerder dan gepland weer ophaalt. Houd ook bij annulering rekening met kosten.

Voorwaarden

  • Honden moeten ingeënt zijn tegen de hondenziekte, de parvovirusinfectie, ziekte van Weil, para-influenza (de cocktailenting) en tegen kennelhoest (bordetella, nr 8).
  • Katten moeten ingeënt zijn tegen katten- en niesziekte.
  • Je moet jouw hond en/of kat voor het pensionbezoek ontwormen en ontvlooien.
  • Neem altijd het geldig entingboekje mee naar dierenpension Matu. Jouw dier wordt in ons pension niet toegelaten zonder een geldig entingbewijs, bij een verlopen enting of bij een enting korter dan 14 dagen voor aanvang van het pensionbezoek.

Controleer deze zaken op tijd, dit voorkomt vervelende situaties bij het brengen van jouw huisdier.

Hondenrassen die we niet aan kunnen nemen zijn oa:
Staffordshire terriër, Amerikaanse bulterriër, Chowchow, Dogo Argentino, Fila Brasileiro, Mastino Napolitano, Rhodesian Ridgeback (pronkrug), Rottweiler, Tosa Inu, Boerboel, Akita Inu, CaneCorso. Honden die we graag eerst willen zien om te beoordelen of ze geschikt zijn voor verblijf zijn de Bordeauxdog, Dobermann, Bloedhond, Herders en kruisingen van genoemde rassen.

Dagopvang

Hond

€ 14,50 per dag

 

De dagopvang telt maximaal 10 uur (tussen 08.00 en 18.00 uur). Met een strippenkaart voor meerdere keren dagopvang ontvangt u korting. Een strippenkaart voor 10 maal opvang kost € 130,50. 

Neem hiervoor contact met ons op.

Wassen

De kosten van een wasbeurt van honden is afhankelijk van de soort vacht en het formaat van de hond.  Prijzen vanaf 15 euro.