Passiflora
  • euro_munten.jpg

Pensionopvang

Kleine hond

€ 15,00 per dag

Middelgrote hond

€ 15,50 per dag

Grote hond

Toeslag voor overnachting tijdens Oud en Nieuw

€ 16,00 per dag

€ 15,00 

Kat

€ 8,00 per dag                                      

.

 

 

De brengdag wordt als eerste dag gerekend. Op doordeweekse dagen wordt de haaldag niet in rekening gebracht als u uw hond(en) of kat(ten) tussen 11.00 en 12.00 uur ophaalt. U betaalt voor de gereserveerde periode. Dus ook als u uw hond(-en) of kat(ten) eerder dan gepland weer ophaalt. Houd ook bij annulering rekening met kosten.

Voorwaarden

  • Honden dienen ingeënt te zijn tegen de hondenziekte, de parvovirusinfectie, ziekte van weil, para-influenza (de cocktailenting) en tegen kennelhoest (bordetella, nr 8).
  • Katten dienen ingeënt te zijn tegen katten- en niesziekte.
  • U dient uw hond en/of kat voor het pensionbezoek te ontwormen en te ontvlooien.
  • Neem altijd uw geldig entingboekje mee naar dierenpension Matu. Uw dier wordt in ons pension niet toegelaten zonder een geldig entingbewijs, bij een verlopen enting of bij een enting korter dan 14 dagen voor aanvang van het pensionbezoek.

Controleer deze zaken op tijd, dit voorkomt vervelende situaties bij het brengen van uw huisdier.

Hondenrassen die we niet aan kunnen nemen zijn oa:
Staffordshire terriër, Amerikaanse bulterriër, Chowchow, Dogo Argentino, Fila Brasileiro, Mastino Napolitano, Rhodesian Ridgeback (pronkrug), Rottweiler, Tosa Inu, Boerboel, Akita Inu. Honden die we graag eerst willen zien om te beoordelen of ze geschikt zijn voor verblijf zijn de Bordeauxdog, Dobermann, Bloedhond, Herders en kruisingen van genoemde rassen.

Dagopvang

Hond

€ 13,50 per dag

 

De dagopvang telt maximaal elf uur (tussen 08.00 en 19.00 uur). Met een strippenkaart voor meerdere keren dagopvang ontvangt u korting. Een strippenkaart voor 10 maal opvang kost € 121,50. 

Neem hiervoor contact met ons op.

Wassen

De kosten van een wasbeurt van honden is afhankelijk van de soort vacht en het formaat van de hond.  Prijzen vanaf 15 euro.